Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 09:13

Τι πουλιέται στο διαδίκτυο

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πολιτική προϊόντος για το διαδίκτυο

Στο διαδίκτυο υπάρχουν κάποια προϊόντα που πουλιούνται ευκολότερα από ό,τι άλλα. Δε θα μπορούσαμε όμως να ισχυριστούμε ότι όλα τα προϊόντα τα οποία πουλάμε στην πραγματική ζωή, μπορούμε να τα πουλήσουμε το ίδιο άνετα και στο διαδίκτυο. Πρέπει να θυμόμαστε ότι πολλοί καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως μέσο αγοράς προϊόντων σε καλύτερες τιμές ή για να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό, οπότε, αν μπορούσατε να δώσετε κάποιες επιπλέον αξίες σε αυτά, θα ήταν καλύτερα!

Τι πωλείται ευκολότερα στο διαδίκτυο;

Μοναδικά είδη που είναι δύσκολο να τα βρει κάποιος με συμβατικά μέσα: Η έννοια της δυσκολίας εδώ, είναι διαφορετικών βαθμών και έχει να κάνει με γεωγραφικούς παράγοντες, ταχύτητα παράδοσης, ακόμα και με θέματα που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Γνωστές μάρκες και φίρμες. Όπως είναι για παράδειγμα, μια συνδρομή σε ένα γνωστό περιοδικό ή ένα γνωστό βιβλίο ή ακόμα και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια γνωστής φίρμα. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταναλωτής γνωρίζει ακριβώς τι είναι αυτό που παραγγέλνει.

Τι δεν πωλείται τόσο εύκολα;

Έχοντας υπόψη ότι στο διαδίκτυο δεν μπορούμε να δούμε, να αγγίξουμε και να αισθανθούμε ένα προϊόν πριν το αγοράσουμε, είδη που απαιτούν τα παραπάνω προτού προτιμηθούν από τον καταναλωτή είναι δυσκολότερο να πουληθούν.
Διαβάστηκε 4950 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 17:06
Σοφία Αντωνοπούλου

Διαχειρίστρια του AromaFarm.gr

Ιστότοπος: www.aromafarm.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πολιτική προϊόντος Μίγμα προϊόντος »